Eddig megtekintve: %hit%  
kaja
hozzávalók
alt alt alt
alt
  • 4 szelet sertéskaraj
  • 2 dl tejszín
  • tejföl
  • hagyma
  • liszt
  • bors, pirospaprika
  • 25-30 dkg gomba
alt
alt alt alt
elkészítés
alt alt alt
alt Megmosom a húst és kiklopfolom, borsozom, lisztben megforgatom. A serpenyőbe kevés olajat hevítek és a lisztes karajt megpirítom. Közben felaprítok egy fej hagymát és a gombát is megpucolom, felszeletelem nagyobb darabokra. Egy másik adag olajat is felhevítek és a hagymát megpirítom, majd hozzáadom a gombát is. Mikor már majdnem kész, meghintem pirospaprikával, aztán tejszínnel felöntöm. Itt lehet fele-fele arányban tejföllel is felönteni, még kellemesebb lesz az íze. Jól felforralom, hogy besűrűsödjön, megkóstolom ha kell (ha nem), ízlés szerint sózom, borsozom.
Köretnek rizst ajánlok.
alt
alt alt alt
ételről
alt alt alt
alt Csak tejszínnel lágyabb lesz. alt
alt alt alt

A recept beküldőjének Neve: nikicske