Maradék sült húst másnap már senki nem eszik olyan szívesen, mint frissen. Némi cukkínivel, hagymával rétegezve, füstöltsajt takaró alatt, újra fazonírozva jobban elfogy, mint magában. Nem mellesleg így a köretre sincs gond (persze egy kis pürével még finomabb lenne). Egyszemélyes adagokban készült.

Hozzávalók fejenként:
2 szelet (maradék) sült hús (bármilyen)
1 kis saláta cukkíni, szeletekre vágva
2 szelet füstölt mozzarella
1 salotta, vagy kis darab póré, szeletelve
kisdarab vaj, a sütőtál kikenéséhez
só, bors

Kivajazom az egyszemélyes sütőtálakat és beleteszem a hús szeleteket. Rárétegezem a hagymát és cukkínit, kicsit megsózom, borsozom, majd betakarom a mozzarella szeletekkel. Annyi időre tolom a 180 fokos sütőbe, míg szépen megpirul a teteje.

Íme, jó étvágyat hozzá!

cukkinis_sajtos_hus

Forrás: gabojszakonyhaja.blogspot.com