Eddig megtekintve: %hit%  
spagetti3
hozzávalók
alt alt alt
alt
  • 8 szelet karaj
  • 8 szelet sonka
  • 20 dkg Hóvirág sajt
  • 2 csomag petrezselyemzöld
  • 1 doboz tejföl (450g)
  • 1 csomag spagetti
alt
alt alt alt
elkészítés
alt alt alt
alt A húst kiklopfolom, majd ízlés szerint sózom. A petrezselyemzöldet apróra vágom, a Hóvirág sajt felét felvágom 8 szeletre, a többit sajtot pedig lereszelem.

A húst szeletenként megtöltöm:
1 szelet hús, ráteszek 1 szelet sonkát, 1 szelet sajtot, 1 nagy csipet petrezselyemzöldet, majd feltekerem és fogpiszkálóval összetűzöm a töltött karaj szeleteket.

Ezután kevés olajon megpirítom a hústekercsek minden oldalát, majd felengedem 4 dl vízzel, és ételízesítővel ízesítem. Lassú tűzön puhára párolom a töltött karajokat, majd kiszedem őket a fazékból, és a megmaradt lébe beleteszem a reszelt Hóvirág sajtot és a tejfölt.
Pár percig lassan főzöm, hogy a sajt elolvadjon és megsűrűsödjön.

A kifőzött spagettit jénai tálba teszem, rárakom a tetejére a töltött karajokat, majd ezután ráborítom a sajtos-tejfölös húslét a húsra és a spagettire.

Azonnal fogyasztható a finom szaftos ételkülönlegesség.


alt
alt alt alt
ételről
alt alt alt
alt Nagyon laktató és finom, melyet a lurkók is nagyon szeretnek...a Hóvirág sajt különleges ízének köszönhetően. alt
alt alt alt

A recept beküldőjének Neve: Anybaby