Eddig megtekintve: %hit%  
ribizlis_blondies
hozzávalók
alt alt alt
alt
  • 20 dkg mogyoróvaj (darabos)
  • 10 dkg vaj
  • 5dkg mandula forgács + a tetejére
  • 10 dkg cukor
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 2 teáskanál vanília aroma
  • egy teáskanál sütőpor
  • két kanál tej
  • két kis tábla fehér csoki
  • egy kis doboz ribizli
alt
alt alt alt
elkészítés
alt alt alt
alt A fehér csokit érdemes jóval előbb kivenni és meleg helyre tenni, hogy felolvadjon, mert akkor nem kell törögetni és megolvasztani, hanem simán a robotgéppel bele lehet keverni a masszába. A cukrot, az olvasztott vajjal és mogyoróvajjal, vaníliával, fehér csokoládéval és tojással habosra keverem. Majd sorban hozzáadom a többi alapanyagot a mandulával zárva. Egy kisebb tapadásmentes tepsibe (vagy kikent és lisztezett) töltjük, bőségesen megszórjuk ribizlivel és mandula forgáccsal, majd 180 fokos előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ez kb. 20-25perc. alt
alt alt alt
ételről
alt alt alt
alt A savanykás Ribizli enyhiti a blondies édességét alt
alt alt alt

A recept beküldőjének Neve: Bianka1980