Gesztenye6Gesztenyepüré narancssalátával

Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg gesztenyepüré

400 ml édesített tejszín

1 nagyobb méretű narancs

1 db vaníliarúd

3 cl narancslikőr

1 evőkanál méz

 

Elkészítése:

A narancs héját lereszeljük, meghámozzuk a narancsot, kifilézzük és a narancshúst kockára vágjuk, hozzáadjuk a lereszelt narancshéjnak a felét, egy evőkanál mézet, 3 cl narancslikőrt, összekeverjük, 1 órára hűtőbe tesszük.

Kemény habbá verjük a tejszínhabot, a vanília rudat belekaparjuk.

Az üvegkehely aljára tesszük a narancssalátát, rátesszük a tejszínhabot, rárétegezzük a reszelt gesztenyepürét.

Reszelt narancshéjjal, narancskarikával és gesztenyeszívvel díszíthetjük!

 

Jó étvágyat kívánok!

Kakuk Zsolt, a Hotel Szieszta séfje

KakukZsolt3    hotel szieszta logo