toltott_gomba_gabojszaHozzávalók:

csiperke gomba (fejenként 2-4 db, mérettől függően)

érett cheddar (vagy más jól olvadó sajt, gombánként egy dobókockányi)

paprikás kolbász (gombánként 1-1 szelet)

gombánként csipetnyi chili pehely

friss kakukkfű a tálaláshoz

 

 

 

Elkészítés:

A konyhakész gombák szárát eltávolítom, mindegyikbe helyezek egy-egy szelet paprikás kolbászt, annak tetejére egy csipet chili pelyhet, meg akkora darab sajtot, ami belefér a mélyedésbe. 200 fokos sütőben addig sütöm, míg megolvad a sajt és picit megpirul. Friss kakukkfűvel díszítve tálalom (opcionális, de jó ízt ad a végeredménynek). Egy kevés, mellé kínált fokhagymás joghurt mártogatós teszi teljessé a fogást.

 

Még több receptet itt találhattok: Gabojsza Konyhája