A csábítás mindig a fejben kezdődik! Ha valaki csúnyának, kövérnek, vagy akárcsak átlagosnak képzeli magát, nem fog rendelkezni azzal a vonzerővel, ami a csábításhoz szükséges.

 

Fejben kell először is rendet tenni! Belső harmónia eléréséhez akár szakember segítségét is igénybe vehetjük (egy gyerekkori trauma vagy korábbi kapcsolatból való kilábalás, kudarc élmények feldolgozása céljából). Ha folyamatosan azt rögzíti magában a nő, hogy úgysem kellek senkinek, ez így is lesz! Azonban ha megteremtjük belső békénket és elkezdünk „jóban lenni önmagunkkal”, merőben meg fog változni a viselkedésünk is.

 

Ahelyett hogy folyamatosan azon gondolkodnánk, hogy elég vonzóak vagyunk, inkább közelítsük meg más oldalról a kérdést! Vajon találunk-e olyan férfit, aki nekünk megfelel?!

 

Fogadjuk el magunkat! Ne a hibákra összpontosítsunk, higgyük el mindenkinek van éppen elég! Inkább vegyük számba a jó tulajdonságainkat! Ha elfogadjuk és megszeretjük magunkat varázslatos lesz a kapott eredmény! És álmunkban nem gondolt visszajelzéseket várhatunk!

 

Ilyenkor akár az is előfordulhat, hogy magabiztosságunk másokban (főleg nőkben!) ellenérzést válthat ki, mondván, hogy beképzeltek vagy nagyképűek vagyunk. Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy ezt az irigység mondatja velük!

 

 

csabito_no


A külső harmónia is fontos, hogy valaki jól érezze magát a bőrében. Ez azonban nem súly kérdése, mint sokan gondolják, hanem az ápoltságé! Lenőtt hajjal, koszos körömmel és slamposan senki nem lesz vonzó. Azonban nekünk nőknek rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, hogy még vonzóbbá tegyük magunkat. Elkendezzük az esetleges szépséghibáinkat, ami pedig szép rajtunk, azt kihangsúlyozzuk!

 

És hogy mi az amitől még vonzóbbnak érezzük majd magunkat?

 

Egy szép fehérnemű meg tudja változtatni a viselkedésünket. Nagyon sokan úgy gondolkodnak, hogy úgysem látszik, miért fáradozzak ezzel! Nem látszik ez valóban igaz, azonban egy szexi bugyi és melltartó puszta viselete (láttatás nélkül is!) dolgozni kezd a fejünkben!

A másik fegyver, pedig az illat! Nagyon nagy szerepe van a férfi orrnak vágykeltés szempontjából!

Nekünk nőknek „meg kell csinálni” magunkat, hogy szépnek érezzük magunkat és azok is legyünk! Kívülről-belülről!

 

(Forrás: Faragó Melinda – Szenvedélyek Forró ketrece)

 Legújabb cikkeink!

  •  Egy durva szakítás, válás, vagy egy nagy csalódás után, amikor az ember érzelmileg a padlón van, az önbizalma meg darabokban, elég nehéz elképzelni, hogy lesz ebből még egyszer boldog élet, család, melegség és világbéke.  Borsos Bori írása:

  •   A titokzatos zöld turmixok.. Évről évre előkerül a téma így a bikiniszezon kezdetén. Ön is bizonyára olvasott már vagy hallott róla ismerőseitől, barátaitól. Sőt az is lehet, hogy látta is a változást ismerőse bőrén, haján, netán testsúlyán. Kipróbáltuk és működik. De mi is ez egyáltalán?

  •  Tükörbe nézünk és azt érezzük eljárt felettünk az idő? Petyhüdt a bőrünk és a bőrünket okoljuk. Pedig nem! A kötőszövet. Őt hanyagoltuk el.

  • Noha a nyári szabadságok ideje még várat magára, de már tervezzük, szervezzük a családi nyaralást, és közben arra gondolunk, bárcsak ott tartanánk már. 

  •  Egy kamaszodó gyerekkel egy fedél alatt élni embert próbáló feladat. Ám közös életünknek nem muszáj örökös csatározásból állnia! Mi lenne, ha kilépnénk a parttalan viták és öngerjesztő veszekedések ördögi köréből, és holnaptól valami egészen újat próbálnánk ki?