A csábítás mindig a fejben kezdődik! Ha valaki csúnyának, kövérnek, vagy akárcsak átlagosnak képzeli magát, nem fog rendelkezni azzal a vonzerővel, ami a csábításhoz szükséges.

 

Fejben kell először is rendet tenni! Belső harmónia eléréséhez akár szakember segítségét is igénybe vehetjük (egy gyerekkori trauma vagy korábbi kapcsolatból való kilábalás, kudarc élmények feldolgozása céljából). Ha folyamatosan azt rögzíti magában a nő, hogy úgysem kellek senkinek, ez így is lesz! Azonban ha megteremtjük belső békénket és elkezdünk „jóban lenni önmagunkkal”, merőben meg fog változni a viselkedésünk is.

 

Ahelyett hogy folyamatosan azon gondolkodnánk, hogy elég vonzóak vagyunk, inkább közelítsük meg más oldalról a kérdést! Vajon találunk-e olyan férfit, aki nekünk megfelel?!

 

Fogadjuk el magunkat! Ne a hibákra összpontosítsunk, higgyük el mindenkinek van éppen elég! Inkább vegyük számba a jó tulajdonságainkat! Ha elfogadjuk és megszeretjük magunkat varázslatos lesz a kapott eredmény! És álmunkban nem gondolt visszajelzéseket várhatunk!

 

Ilyenkor akár az is előfordulhat, hogy magabiztosságunk másokban (főleg nőkben!) ellenérzést válthat ki, mondván, hogy beképzeltek vagy nagyképűek vagyunk. Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy ezt az irigység mondatja velük!

 

 

csabito_no


A külső harmónia is fontos, hogy valaki jól érezze magát a bőrében. Ez azonban nem súly kérdése, mint sokan gondolják, hanem az ápoltságé! Lenőtt hajjal, koszos körömmel és slamposan senki nem lesz vonzó. Azonban nekünk nőknek rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, hogy még vonzóbbá tegyük magunkat. Elkendezzük az esetleges szépséghibáinkat, ami pedig szép rajtunk, azt kihangsúlyozzuk!

 

És hogy mi az amitől még vonzóbbnak érezzük majd magunkat?

 

Egy szép fehérnemű meg tudja változtatni a viselkedésünket. Nagyon sokan úgy gondolkodnak, hogy úgysem látszik, miért fáradozzak ezzel! Nem látszik ez valóban igaz, azonban egy szexi bugyi és melltartó puszta viselete (láttatás nélkül is!) dolgozni kezd a fejünkben!

A másik fegyver, pedig az illat! Nagyon nagy szerepe van a férfi orrnak vágykeltés szempontjából!

Nekünk nőknek „meg kell csinálni” magunkat, hogy szépnek érezzük magunkat és azok is legyünk! Kívülről-belülről!

 

(Forrás: Faragó Melinda – Szenvedélyek Forró ketrece)

 



Legújabb cikkeink!

  •   A strand felett elhelyezkedő Hotel Panoráma parkkal, belső zárt gépkocsi parkolóval a gyermekek részére játszótérrel, játszószobával biztosít kellemes nyugodt pihenést vendégeiknek.

  •  Megkapóan hangulatos tud lenni télen is a Balaton, főleg amikor a kinti mínuszokat egy szauna szeánsz, vagy relaxációs masszás ellensúlyozza remek környezetben. Ezzel várja Önt a siófoki Hotel Residence Balaton superior****, amely a családdal érkezőknek gyerekjátszószobát és ünnepi hétvégéken gyermek animációt is biztosít. 

  • A nagy nap, amire minden lány vágyakozva gondolt, amióta csak az eszét tudja. Amikor minden tökéletes és gyönyörű, ő a hercegnő, és mindenki csak rá figyel. Amikor megosztoztok a szeretteitekkel a boldogságotokon. Na, ezekről most nem lesz szó. Habár persze ezek a legfontosabb jó tulajdonságai egy esküvőnek, sőt, igazából ezek miatt éri meg a sok hercehurca, azért van itt még pár előny, amivel érdemes tisztában lenni.

  •  Minél régebb óta igyekszik valaki megtalálni a párját – nevezzük Tökéletes Pasinak – annál jobban rástresszel az ügyre. 

  •  Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen terhet vesznek a vállukra, mikor neki kezdenek az esküvőjük megszervezésének. A lakodalom tető alá hozása fáradságos munkát és elképesztően sok időt igényel. Munka mellett ez szinte lehetetlen.