Magamról:

 

agatha_seymour_kicsi_fekvoMagamról:

A név ne tévesszen meg senkit, Agatha Seymour néven publikáló, magyar írónő vagyok. Kommunikáció illetve vallástudomány területén szereztem diplomát.

 

Írói pályafutásomat prof. Szerdahelyi István bátorítására kezdtem, első írásaim az ő mentorálásával születtek. Első könyvem, egy novelláskötet Női dolgok címmel jelent meg 2008-ban, huszonhat rövidebb–hosszabb elbeszélést tartalmaz a hölgyek világából. Második könyvem, Csirkék és Marhák című regény 2009- es kiadású, ironikus hangon, csevegő stílusban írt történetek regény formájában. Beszélgetéseken, személyes élményeken alapul, szórakoztató perceket ígér a kapcsolatok útvesztőiben tévelygő nők és persze férfiak számára egyaránt. Jelenleg harmadik könyvemen dolgozom, amely előreláthatóan 2011. őszén jelenik meg.


Akik szeretnének többet tudni rólam, a könyveimről, esetleg interjúkat olvasni velem, picit betekinteni a hétköznapjaimba, látogassák meg weboldalamat az agathaseymour.com-ot.

Blogomon, a puderestusarok.blog.hu–n mindennapi élményeimet, gondolataimat osztom meg az olvasókkal. Hétköznapi és néha tudományos kérdésekről írok szórakoztató formában. Mivel vallásfilozófus vagyok, szívesen osztok meg információkat pl. a buddhizmussal kapcsolatban.

Facebook oldalamon nem csak személyes ismerőseimmel, hanem olvasóimmal is kapcsolatot tartok. Szívesen fordulnak hozzám tanácsért fiatal olvasóim, őszintén chatelnek velem, és osztják meg problémáikat, amelyek számomra is hasznosak a következő könyvek témáját illetően. A Mindignő facebook oldal Kedvenc Oldalai között megtaláltok. Ha tetszenek írásaim nyomjatok egy lájkot! :-)

Agatha eddigi írásai a MindigNő Portálon:

Esküvő és varázslat
Gondolatok a házasságról
Egy gyakorló feleség őszinte gondolatai
Egy gyakorló feleség őszinte gondolatai 2.
Egy gyakorló feleség őszinte gondolatai 3.
Egy gyakorló feleség őszinte gondolatai 4.
Egy gyakorló feleség őszinte gondolatai 5.
A családi élet nehézsége
Amikor rossz a jó
Krízisben
A házasság ajándéka
Ma már kék szeme van..
A Nő
Az Ördög maga
Meghitt erőszak
A látszatról..
Neked is jár a kényeztetés
Aki mindent kibír
A világ legjobb nője vagy