Nőnek születtünk, nők vagyunk, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek lenni sem vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség, a női energia minden állapotunkban áramlik, nem válogat, sugárzik mindenkire akivel csak találkozik…

 

agatha_seymour

 

Nem szelektál. Ragyog nőre, férfira, gyerekre, idősre, munkahelyen, utcán, fitness teremben, játszóházban egyaránt. Jelen van a családban, a barátok között, a nő, az nő. Létezése ajándék. Egy pillantásával, gesztusával reményt adhat és széppé varázsolhatja a napot. Belső szépsége semmitől sem függ, semmi sem korlátozhatja azt.

Nem számít, hogy mennyi pénze van, luxusban vagy szegénységben tölti-e a mindennapjait, szépsége, finomsága pontosan ugyanolyan ajándékot jelent a körülötte élők számára. Nem a frizurája, vagy a súlya teszi az energia áramlását, a nőiesség minden külsőségek és feltételek mellett áradó.

Sokan úgy gondolják, hogy a mai világ nem kedvez a nőiességnek, nem nyújt ideális feltételeket a női lét számára, de én nem értek egyet ezzel a felvetéssel. Sosem volt ennyire fontos, ennyire meghatározó a nő jelenléte, a női energia simogatása, vibrálása a világban mint most. Minden nő valódi Istennő, mert a legnehezebb időkben is tud gyógyítani, a legfélelmetesebb helyzetben is tud hitet adni, a legelveszettebb pillanatban reményt sugározni, s mikor már mindenki feladta van ereje tovább csinálni.

A nő sosem szűnik meg nőnek lenni. Semmilyen körülmények között nem veszít erejéből, csak pihenteti azt, lendületet gyűjt, tervet sző magában. A szíve sose szűnik meg szeretni, akármi is történjék vele, képes bármikor újraéledni a leghalványabb fénysugárból is, újdonsült fényével beragyogni mindent s életet adni, mint a nap. Belső tüzéből elél egy család, s táplálásához elég egy kedves szó.

S bár sokszor állít nehézséget az élet a nő elé, mégsem cserélném el soha a női létem. Mert nőnek lenni jó, még borús időkben, kedvezőtlen körülmények között is. De ez valójában nem csoda, hiszen a nő mindig mindenből a legjobbat hozza ki, mert ahogy mondtam: A nő Mindig Nő!

 

Írta: Agatha Seymour