Manócska

Előételnek éppúgy kínálhatjuk, mint vacsorának. Egészséges és laktató. Gyorsan elkészül. ...

Bővebben...

Nutellás csokitorta

Íme egy újabb tejszínes, nutellás, csokis torta a receptversenyben. Mindenféle finomság van ebben a tortában, érdemes kipróbálni. ...

Bővebben...

Karamellás Tábortűz torta

A karamell a cukrászatban sokféleképpen felhasználható. Karamell a cukor 170°C-ra hevítésénél keletkezik. A cukor elolvad és karamellizálódik. Minél tovább melegítjük, annál sötétebb lesz a színe. Érdemes kipróbálni az alábbi recept elkészítésével....

Bővebben...

Veszprémi rucás káposzta

Ismét egy jó kacsacomb recept, ezúttal káposztával. A savanyú káposzta az egyik legjobb téli vitaminforrás, sokféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kalóriatartalma alacsony, 100 grammjában csak 18 kcal található. ...

Bővebben...

Erdész szelet

Gluténmentesen is elkészíthető ez a finom gombás étel. Mivel gyorsan elkészül, ezért egy hétköznapi vacsorára is jó választás. ...

Bővebben...