Közeledik, az év egyik jeles napja, ilyenkor a család apraja-nagyja előveszi szekrényéből a féltve óvott ünneplőruhákat, hogy öltözékével is tisztelegjen a Karácsonyfa előtt.

De mégis mit adjunk gyermekünkre, hogy ő se feszengjen a Karácsonyfa mellett? Milyen ruhát fog szívesen viselni, amiben önfeledten játszadozhat az újdonsült játékaival?

A legkisebb korosztálynál igazán megengedhető, ha ne a felnőttek öltözékének miniatűr változatában, öltönyben vagy kiskosztümben várják az ünnepeket. Hiszen, különösen fontos szempont a gyerekruhák választásnál, hogy kényelmes viselet legyen a lurkók számára.

Tündéri habos-babos kis ruhákat viselve a pici lányok biztosan elbűvölik a családot. Válassz pamutból készült darabokat és lehetőleg ne műszálasat! Érdemes elkerülni a nyakuknál tüllel vagy fodorhalmokkal cicomázott ruhadarabokat, mert ezekben biztosan nem fogja jól érezni magát gyermeked.

A kis gentlemanusok puha tapintású ingekben egy vagány kötött mellénnyel, vagy galléros pólóban egy vékony kötött kardigánnal, sötét vagy homokszínű nadrágokkal párosítva biztosan megolvasztják a nagyik szívét.

 

ruha-sziget_ruhak-2

 

Klasszikusnak számítanak karácsonykor a bordó, piros ruhák, piros pöttyös lány ruhák, bár a hófehér, ezüst és aranyszínekben is elképesztően elegánsak. Kis kötött boleróval, vagy egy kötött kardigánnal, horgolt poncsóval elbűvölő, olyan igazi hercegnős megjelenést kölcsönöznek a kishölgyeknek az alkalom napján. Az ünnepi megjelenést tovább fokozhatod a ruha színeihez passzoló kiegészítőkkel (hajpánt, balerinacipő, karkötő, kistáska).

Néha bizony nem könnyű a gyerekekre rávarázsolni az ünnepi öltözéket. Ezen szeretnénk segíteni azzal, hogy gyermeked egyéniségéhez illő, különleges és kényelmes ruhadarabok közül tudj válogatni Ruha-sziget webáruházban, legyen az ünnepélyes alkalom, vagy családi esemény.

Szerző: www.ruha-sziget.hu