Felkészültetek testileg és szellemileg is. Jöhet a baba! Van egy házad vagy lakásod , vagy éppen bérled, mindegy hol, és hogyan, de van egy hely ahova jöhet a baba. Mindketten dolgoztok, GYED-ed már lenne, mert 2 éve folyamatosan dolgozol, nem éltek luxusban, de azért jutna pénz pelenkára. Maximum nem veszel új terítőt vagy virágot. Egészségesek vagytok, és mégsem jön a várva várt baba!

A babaprojekt első lépése: Hagyd abba a fogamzásgátló szedését már a baba tervezése előtt 1 évvel. Kipipálva.

Eltelik az 1 év és hajrá, most már bármelyik hónapban jön a kis trónörökös. Mégsem. Mi lehet a baj? Lehet sűrűbben kellene… Lehet még a fogamzásgátló benned van, hisz sokáig szedted előtte. De van csodaszer, ettől mindenki terhes lesz. Kifizeted, iszod, de a várva várt eredmény elmarad. Már a párodat is vitaminnal tömöd, és kötelező zöldség, gyümölcs fogyasztás van.

A munkahelyedről már menekülnél. Nem vagy megbecsülve, kidolgoztatják a lelkedet is, fogysz és stresszes vagy, ami persze otthon csapódik. Váltani kell! Sikerül is! Végre visszajön az életkedved, kedvesek a kollegák, és még a vezetőség is megbecsül. Igen ám, de most egy hónap után mond azt, bocs terhes vagyok, csak eddig tudok dolgozni. Hát akkor nem számíts rá, hogy visszavesznek. (De azért próbálkoztok. Semmi.)

Párodat hibáztatod, és ráadásul, ha aznap nincs semmi, akkor mintha az ég borult volna össze. Kötelezővé válik a dolog. De ez neked és a párodnak sem jó. Kompromisszum kell. Főleg a peteéréskor kell ráhajtani. De mikor van a peteérésed? Nincs. Keményen a képedbe mondják. Hiába próbálkozol már egy éve.

Így kapsz gyógyszert, újabb remény. A várt eredmény még várat magára. Biztosan nagyon görcsösen akarod, ezért elmész egy ezotérikával foglalkozó emberhez, ő majd segít. Igen, a pénz megy, de semmi sem történik. Minden hónap sírással telik, és előre félsz attól a naptól, mikor következne. Mindig beleéled magad, elgondolod, hogyan mondod el a férjednek, majd a családodnak és végül a tágabb rokonságnak. Mindenki nagyon várja már és együtt fog veled örülni. Nézed a dátumokat, ekkora jelented be, pont egy szülinap. Most sikerült, de sajnos mégsem.

A terhes vitamint szeded becsületesen, és majd szét csattansz az egészségtől. Igen ám, de az a sok kálcium! Egyszerre jön mind a négy bölcsesség fogad. Az arcod kétszer akkorra. Kétszer fel is vágják a szádat, mert nem férnek el a bölcsesség fogak, és tolják a többi fogadat. De még van kettő! Abbahagyod a vitamint, mert nem akarod, hogy kijöjjön a megmaradt két bölcsesség fogad is. Lehet annyi vitamin benned, hogy kezdetben elég lesz a babának. Úgy is eszel sok zöldséget és gyümölcsöt, na meg tejet is iszol. Ha majd megtudtad, hogy terhes vagy ráérsz újra vitaminnal tömni magad.

Ismét előveszed a párod. Biztos ő nem akarja eléggé. Erre megváltozik a kapcsolatotok. Minden a baba körül kezd el forogni. Úgy kezel, mintha már terhes lennél és minden együttlét után fejre állít, na majd most! Kezded érezni, hogy feszül a melled (ez fontos terhességre utaló jel), nőtt a hasad egy centit és híztál is egy kilót. Hiszitek, hogy úton van. A férjed várja a kiscipőt és erre nem kell még a teszt sem. Már csak egy szomorú szmájlit küldesz neki SMS-ben.

A nőgyógyász biztat. Fiatalok vagytok, egészségesek és már peteérés is van. 2 hetente jársz hozzá, hol gyógyszerért, hol ultrahangra a peteérés miatt. Biztos fel fog tűnni. Lehet meglát egy kolleganőd, vagy rosszabb a vezetőségből valaki. Mindenkinek azt mondod, még karriert építesz. De belül fáj ezt kimondani, mert te szeretnéd a világon a legjobban, ha már terhes lennél.

Mindenki babakocsit tologat. Ez az ismerősöd is terhes, az is. Mindenki megelőz. Pedig ő fiatalabb, pedig ő nem rég házasodott….. Irigy vagy mindenkire. Szíved összeszorul, mikor párod felhőtlenül játszik a rokonod gyerekével és vágyakozik egy saját iránt, és te nem tudod ezt az örömet megadni. Borzalmas érzés. Egész életedben arra készültél, hogy egyszer anya leszel. És most mikor már minden rá vár, nem akar megérkezni.

Gátlás, és lelkiismeret fordulásod van a munkahelyed miatt. Cserben hagyod azokat, akik fontosnak tartanak. De sajnos, ha így gondolkodsz sosem lesz alkalmas pillanat. Mindig lesz valami, ami miatt most nem jó.

Fogy az idő, a türelem és a lelkesedés. Eleged van. Bújod az internetet. Egyszer arra gondolsz. Ha te is Hévízen fogantál, hátha megismétlődik a történelem. Eldöntöttétek. Hévízre mentek nyaralni. Ott aztán mindent bele, hárman jöttök vissza. És megjön.

Elkeseredésedben olvasni való után nézel, és kezedbe kerül egy könyv. A címe:  A titok. A titok a vonzás törvényét mutatja be. Mindaz, amid van, azt te vonzottad az életedbe. A vonzás nem ismeri a nem szót, ha azt mondod nem akarok elesni, el fogsz. Ha azt kéred, hogy ne jöjjön meg, akkor megjön. Ha azt kéred, hogy terhes legyél és kisfiú legyen ebben meg ebben az apjára hasonlítson, ebben meg ebben rád. Úgy lesz. Érezned is kell! Boldognak és hálásnak kell lenned! Boldog vagy, mert terhes vagy!  A szomszédoknak nem mondod már, hogy karriert építesz. Rájuk hagyod a kérdéseiket. Légy boldog és érezd azt, hogy már terhes is vagy. Beleéled magad és megjön.

 

terhesseg2

 

Ne bánkódj, te egészséges babát vonzol, és azért jött meg mert ez a baba nem lett volna egészséges. Higgy és légy hálás azért, amid van és a világ katalógusából válaszd ki azt, amire még vágysz.

LÉGY HÁLÁS ÉS BOLDOG, ÉS MINDENED MEGLESZ AMIT SZERETNÉL!

 

Írta: Gai13