Bár már feltörekvőben van az interneten vásárló nők száma, még mindig a férfiak vezetik a sort.

Nos, lássuk csak miért ragaszkodunk sokszor a hagyományos bolti vásárláshoz?

Talán berögzött fixa ideáink vezetnek minket vásárlásaink során. Például a piacon a mindig mosolygós ismerős kofánál kezdjük a bevásárlást. Ha hirtelen elő kell kerítenünk egy csinos ruhát, akkor is a jól bevált boltokkal kezdjük a sort, nem igaz?

Az online vásárlás valóban nem való azoknak, akik szeretnek trécselni, az időjárást kivesézni az eladókkal. Ha viszont nem vagy időmilliomos és inkább a céltudatos vásárlást részesíted előnyben, akkor kedvelni fogod a webáruházas vásárlást.

 

Mire figyelj, ha webáruházban vásárolsz?

  • mindig pillants rá a cégadatokra
  • olvass bele a korábban vásárlók visszajelzésébe
  • bár nem túl érdekfeszítő olvasmány, de nézd meg mit tehetsz, ha mégsem tetszik a megrendelt termék
  • nézd meg milyen fizetési lehetőséged van (Itt megjegyezném, hogy sokan tévesen biztonságosabbnak gondolják az utánvétes fizetést. Sajnos utánvétes átvételnél sincsen lehetőséged azonnal visszaküldetni a futárral a terméket, csak a csomag kibontása és leellenőrzése után.)
  • hogyan kezelik az adott webáruházban a reklamációkat, hibás teljesítést
  • nem számolnak-e fel extra költséget a szállítási díjon felül (pl. csomagolási díj, utánvét pótdíj)

Ha körültekintően mindezeket körbejártad és szimpatikus a webáruház, akkor bátran rendelj, mert időt és sokszor pénzt spórolsz vele.

 

webruhz_ruhasziget

Ruhát a netről?

Sarkallatos kérdés ez nálunk, nőknél. Hiszen mi szeretünk mindent megfogdosni, felpróbálni. Ha tipikus kollekcióméretű vagy, akkor nem kell attól tartanod, hogy nem lesz jó a méret. Gyerekruha vásárlásnál pedig még egyszerűbb a dolgod, mert ha nagyobbra sikeredett a választás, akkor a lurkók még hamar belenőnek a ruhába.

Ruha-sziget gyerekruha webáruházban ráadásul pontos (cm-ben megadott) paramétereket  találhatsz minden egyes ruha mellett, ami azt jelenti, hogy az otthoni méretellenőrzések után már tényleg semmi kockáztatnivalód sincs.  Igényes környezetben gyorsan keresgélhetsz a méret szerint kategorizált gyerekruhák között, pár kattintással kiválaszthatod gyermekedhez illő ruhákat.  A gyors szállításnak köszönhetően pedig akár már másnap próbálhatjátok a legújabb „szerzeményeket”. Ruha-sziget webáruház extra hosszú garanciát nyújt Neked, vagyis nem kell azonnal rohannod a postára, ha például cserélni szeretnél valamit.

Légy részese a Ruha-sziget életének és próbáld ki, hogyan lehet exkluzív módon a netről vásárolni! Bátran írj, ha gyerekruha választási tanácsra van szükséged!