A játék neve: KERESD A LOGÓNKAT!

Ezt kell tehát keresned:  

logo

A játék lényegeminden héten HÉTFŐN elrejtjük a logónkat valamelyik szállodai csomagajánlat vagy bemutatkozó cikk alá. A logó mellett feltüntetett szálloda neve lesz a megfejtés, azt kell elküldened nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a regisztrációs neveddel együtt. Általában hétfőn helyezzük el a logót, így kedden már kezdhetitek is a keresést! ;-) A játékba bármikor be lehet kapcsolódni, hisz minden beküldött válasz részt vesz a sorsoláson. Természetesen, aki több héten keresztül megkeresi a MindigNő logót, többszörözheti esélyeit!

Időpontok, mikorra a logók kikerülnek (természetesen a hét többi napján is be lehet küldeni a megfejtést):

2017. okt. 09.

2017. okt. 16.

2017. okt. 24.

2017. okt. 30.

2017. nov. 06.

2017. nov. 13.

2017. nov. 20.

2017. nov. 27.

 

FONTOS!!!! A játékhoz először is itt kell regisztrálni! REGISZTRÁCIÓ

(Aki korábban már regisztrált, de valami technikai ok miatt nem tud belépni, elegendő ha elküldi nekünk a regisztrációs nevét. A megfejtések ellenőrzése során, jelezzük, ha valakinek gond van a regisztrációjával.)

Majd ezt követően LÁJKOLNOD Facebook oldalunkat!

 

Logó után kutatni pedig ezeken az oldalakon tudsz:

Ezen az oldalon, ahol éppen most vagy, a nyíl irányában található bármelyik hirdetés alatt  =====>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

vagywellness-1

az Akciók alatt: IDE KATTINTVA

vagy

a Ünnepi Ajánlatok alatt: IDE KATTINTVA

vagy

a Tematikus Ajánlatok között: IDE KATTINTVA

vagy

a Téli Akciók között: IDE KATTINTVA

A játék időtartama: 8 hét (Összesen: 8 szálloda nevét lehet beküldeni ez idő alatt: 41, 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48. hét)

Nyeremény: 2fő felnőttre szóló 2éjszakás wellnesshétvége a Hotel Szieszta felajánlásával

hotel szieszta logo

 

Nyertes: sorsolás útján kerül ki a nyertes. Ám aki minden héten felkutatja a logónkat és beküldi az aktuális szálloda nevét, növelni tudja esélyét, hisz többször kerül be a neve a virtuális kalapba. (Maximum 8-szor.) Csak azok közül tudunk nyertest sorsolni, aki regisztrációs nevét is feltünteti.

Eredményhirdetés: 2017. december 01.

 

Sikeres keresgélést kíván:

a MindigNő Portál