Kedves Látogató!

 

Örömmel köszöntelek a MindigNő Receptversenyén! A verseny házigazdájaként rám hárult az a felelősségteljes feladat, hogy a verseny szakmai díját odaítéljem az általam legjobbnak vélt recept tulajdonosának!

A verseny pontos részleteit ide kattintva olvashatod el! Remélem szorgosan meg fogjátok osztani velünk otthoni bevált jobbnál jobb receptjeiteket! Bízom benne, hogy sok-sok ügyes anyuka és/vagy feleség, gasztroblogger benevez a MindigNő Receptversenyre! :-)

 

Mindenkit várunk szeretettel!

Kakuk Zsolt mesterszakács (Corvus Aqua Hotel****)Néhány szót rólam:

1967-ben születtem Egerben. Tanulmányaimat szintén itt végeztem. Itt szereztem szakács, vendéglátó üzletvezető majd szakács mester képesítést. 25 éve dolgozom a szakmában: szakács, saját üzlet vezetője, konyhafőnök helyettes, később, mint konyhafőnök. Az utóbbi 5 évben  részt vettem egy montenegrói négycsillagos szálloda két konyhájának (a'la carte és panziós) kialakításában és beüzemeltetésében. Montenegrói munkám során szerepeltem a TV Paprika Balkan Gastro Fanatik című műsorában 2007-ben. A forgatás során ízelítőt adhattam szaktudásomból és a főzés iránti szeretetemről a kamerák előtt is. Később belföldön egy budapesti szálloda konyháját vezettem.

 

Jelenleg pedig a Gyopárosfürdőn működő Corvus Aqua Hotel**** séfjeként dolgozom. Szállodánk 2010-ben elnyerte az "Év Legbarátságosabb Szállodája" kitüntető címet is. Én pedig, mint a szálloda séfje, törekszem a szálloda kínálatának folyamatosan bővítésére  és változtatására a szakmai trendnek, a szezonnak és vendégeink igényeinek megfelelően. (Ha nyugodt, kellemes és barátságos környezetre vágytok, várunk Benneteket szállodánkba sok-sok szeretettel és nem utolsó sorban finom falatokkal!!!! :-))