„…három nap, három éjen át tartott az esküvői vigasság” – így fejeződik be sok népmese… a legtöbb kislány pedig arról álmodik, hogy azon a különleges napon neki is ilyen nagyszabású lakodalma legyen. Ám mire a lány felnőtt nővé cseperedik, egyre kevésbé hall olyasmiről, hogy „három nap, három éjen át” – holott hazánkban is megvan a tökéletes hely egy főúri pompájú, többnapos esküvőre!

batthyany kastelyszallo eskuvo2

 

A főúri múlt kötelez - Batthyány Kastélyszálló

A Zalacsány szélén fekvő Batthyány Kastélyszállóban arisztokrata környezetben, régi nagy bálok és kerti mulatságok nyomdokain járva mondhatjuk ki a boldogító igent. Az elegáns kastély tízhektáros parkosított környezetben várja az ifjú párokat. A kastély főépülete már a 15. században főúri lak volt, azonban végleges formáját az 1800-as évek közepén, a Batthyány család által megálmodott barokk stílusjegyek kialakításával nyerte el. Ma az épület - megőrizve e korszak minden eleganciáját  - szállodaként és a tökéletes rendezvényhelyszínként várja az ide látogató vendégeket.

batthyany kastelyszallo eskuvo3

 

Bőven jut hely mindenkinek

batthyany kastelyszallo eskuvo5A kastélyszálló szobái a modern kényelem minden kellékével felszereltek, emellett pedig tágas terek és mesébe illő ősfás park ejti ámulatba a vendégeket. A komplexum a világ zajától távol található, így ideális helyszínként szolgál olyan események számára – például esküvőknek és céges rendezvényeknek –, ahol egy jól körülhatárolható csapat vagy társaság áll a középpontban. A szállodakomplexum a Batthyány Kastély, a Batthyány Kúria és Golf Resort, a Batthyány Rendezvényközpont, valamint a Batthyány Wellness Központ épületeiből áll, így érkezzünk bármilyen társasággal és céllal a szállodába, a több különálló épület valamelyikében biztosított a saját, privát tér a rendezvény zavartalanságához.

  

Hetedhét országra szóló mulatság

A szálloda vállalja egy vagy akár többnapos esküvők lebonyolítását is, és mindehhez nem akármilyen helyszínt bocsát az ifjú pár és a násznép rendelkezésére… az ősfás parkban található Batthyány Rendezvényközpont 110 fő befogadására alkalmas és egy több mint 100 éves magtárépület felújítása során nyerte el jelenlegi formáját, így biztosítva a felejthetetlen, romantikus hangulatot. A szabadtéri ceremónia szerelmeseit pedig mesébe illő varázslat várja, hiszen nincs is felemelőbb annál, mint a park 300 éves, sokat látott, talán örökké élő fái alatt a jegyesünk szemébe nézni, és kimondani: „Igen!”

Az ősfás park mellett lehetőség van további kültéri helyszíneket is bevonni az esküvői és lakodalmi ceremóniákba: a kastély lépcsőin, illetve a gyönyörű kilátással rendelkező erkélyén különleges panorámájú fotók készíthetők. Különlegesség, hogy a szabadtéri helyszínek – ősfás park, esküvői pavilon – az év bármely szakában igénybe vehetők, hiszen nem csupán a nyár, a tél is mesés helyszínné alakítja a több száz éves park fáit.

batthyany kastelyszallo eskuvo

 

Amennyiben ragaszkodunk a hetedhét országra szóló lakodalomhoz, lehetőség van akár 200 fő számára is elég teret nyújtó rendezvénysátor felállítására is. Ha inkább szűkkörű, meghittebb esküvőre vágyunk, ideális választás lehet a Batthyány Kúriában található, 15 fő befogadására alkalmas konferenciaterem. Végül, de nem utolsósorban, valami igazán pikánsat is választhatunk, ha ahhoz van kedvünk: a szálloda vállalja wellness-medencés esküvők lebonyolítását is. A Batthyány Wellness Központ épületében található, 40 fő számára kényelmes különterem és medence garantálja a Nagy Nap emlékezetes pillanatait. De ne csak a helyszínekről ejtsünk szót: a szálloda mesterszakácsa különleges gasztronómiai élményekkel emeli az ünnep fényét, és egyedi ajánlattal készül annak érdekében, hogy kielégítse a vendégsereg minden igényét.

Profizmus az első perctől kezdve

A választási lehetőségek száma tehát nagy, ám döntsünk akármelyik mellett, az igényeinkhez igazodva, egyvalami biztos: különleges hangulatú, arisztokratikus élményben lesz részünk, ahol mi és a vendégeink lesznek a professzionális személyzet figyelmének középpontjában… és nemcsak a nagy napon! A szálloda profi csapata az esküvő szervezésének minden pillanatában jelen van és dolgozik annak érdekében, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek. A megrendelő számíthat szakértelmükre végig a szervezés folyamata során, hiszen céljuk az, hogy az ifjú pár nem kevesebbet élhessen át, mint a tökéletes esküvőt – pontosan olyat, amilyenről a menyasszony már kislány korában is álmodott.