Pécs a mediterráneum kapuja, a hely, ahol mások a fények, erősebben süt a nap, melegebb a levegő, mint az északabbi megyékben. A hegyek ölelésében megbújó falvakat, szőlődombokat figyelve olyan érzésünk támad, hogy nem is Magyarországon járunk, hanem valamelyik déli országban, szinte várjuk, hogy babérfák és mandulafenyők integessenek az út mellől. S a Dél e – szerencsére  nálunk - Magyarországon „maradt” északi csücske, a frisszöld dombok és hegyek gyönyörű helyszínként szolgálhatnak az esküvőhöz, lakodalomhoz is!

 

 makar hegy

 

Hotel Makár**** – esküvő zöldellő lankák ölelésében

A Makár-hegy Pécs egyik városrésze a Mecsek oldalán, békéjével, lombos fáival átmenet természet és épített környezet között. A négycsillagos, szabadidőcentrumként is szolgáló szálloda a hegyoldalon található, nagy ablakain bőven árad be az erős mediterrán fény. Magas színvonalú szolgáltatásaival, tágas rendezvénytermeivel, wellness részlegével, finom fogásokat kínáló éttermével, kényelmes szobáival régóta a környékbeliek és a távolabbról érkező vendégek kedvence, legyen szó hivatalos rendezvényekről, nagyszabású vagy épp családiasabb összejövetelekről, hétvégi kikapcsolódásról. 

 

hotel makar fent

 

Szállodánk régóta kedvelt esküvőhelyszín, hiszen megtalálható itt 150 fő ültetett vendéglátására alkalmas, nagyméretű rendezvényterem is, amelyhez kapcsolódóan a polgári menyegzőhöz is igénybe vehető különterem, vagy grillterasz, továbbá taverna, rendezett park és ingyenes parkoló is vendégeink rendelkezésére áll, az alkalom fényéhez méltó felhőtlen ünneplést szolgálva. 

 

hotel makar2 ZZS 0334

 

Esküvői fotózáshoz szállodánk meseszép kilátással rendelkező szobái, kellemes, zöldellő parkja, virágos terasza áll az Ifjú Pár rendelkezésére.

Éttermünk ételkínálatában többféle hagyományos esküvői menü is szerepel, ám kérésre egyéni elképzelések is beépíthetők a menübe, és természetesen kímélő alapanyagú összeállítások is rendelhetők. A közkedvelt és hagyományosan magas Makár-féle színvonal garantálja, hogy pazar ízélményekben legyen részünk a lakodalomban! 

 

IMG 20160423 160100

 

Kisebb, családiasabb esküvő tervezése esetén is érdemes felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal, ugyanis a szálloda étterme két részre osztható, így kérésre biztosítani tudjuk a meghitt légkört az ünnepléshez, ugyanolyan magas színvonalú vendéglátással és eleganciával.


150 fő feletti esküvő esetén ingyen hotelszobát biztosítunk megrendelőnk számára.
A távolabbról érkező vendégek vagy azok, akiknél nem sikerült eldönteni a kérdést családon belül, ki vezet haza a mulatozás után, kényelmes szobáinkban pihenhetik ki a lakodalmi bulit.
Szobáink árából az esküvőre érkező vendégeink részére 20-30 % kedvezményt adunk! 

 

Amiben még segíteni tudunk:

 • Honeymoon (nászutas) szállás ajánlatok
 • Zenekar ajánlása, szervezése
 • Esküvői Dj, ajánlása
 • Dekorációs partnerek ajánlása, szervezése
 • Cukrász, csokoládé- és pezsgőszökőkút
 • Vőfély, ill. programszervező ajánlása
 • Tüzijáték
 • Járműkölcsönzés
 • Fotó és videó szolgáltatás
 • Esküvői ruhakölcsönző
 • Gyerekfelügyelet, kölyökbarlang, játszóház
 • Terasz, belső park

 

superior hotel makar

 

Fedezzük fel a Délt!

Ha vendégeink az ország távolabbi vidékéről érkeznek az esküvőre, feltétlenül szánjanak időt a környék felfedezésére! Pécs a „mediterrán hangulatok városa”, a „kétezer látnivaló városa”, a „kultúra városa”. A Zsolnay Negyed, a Csontváry Múzeum, az ókeresztény katakombák, a Barbakán, a pincészetek és a borok, a macskaköves óváros… mind kihagyhatatlan programként hívogatnak.

Ha pedig az Ifjú Pár a napsütötte Makár-hegyen tartotta a lakodalmat, szállodai szobájukból kipihenten indulhatnak neki a tökéletes mézesheteknek. A Dél kapujából számos csodálatos útvonal ágazik el a végtelenül elterülő tenger, az olajfaligetek, a ciprusok, a cipőnk alatt kopogó középkori kővárosok felé.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot most! 

Hotel Makár**** Pécs

Tel.: 30/979-1600

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.