Egyszer talán mindenki életében eljön a „nagy nap„, amikor párjukkal örök hűséget fogadnak egymásnak. Ehhez a gyönyörű ünnephez biztosít tökéletes helyszínt és profi szervezést a Diamant Hotel Szigetköz**** és a Sári Csárda.

 

diamant hotel10

 

Célunk, hogy ez az egyszeri alkalom igazán meghatározó legyen az ifjú pár és a meghívott vendégek számára, így különleges figyelmet fordítunk esküvőink lebonyolítására, a Duna-part páratlan panorámája télen-nyáron szemet gyönyörködtető romantikus hangulatot ad mindehhez.

A hotel 5 hektáros parkjában, közvetlen a Duna-parton fogadhat egymásnak örök hűséget az ifjú pár és sétálhat át a boldogság kapu alatt. Legyen szó akár ötven-nyolcvan, vagy kétszáz fős lagziról, több stílusú helyszínt tudunk biztosítani a násznép részére.

Az esküvők számára telepített elegáns sátor a legtökéletesebb helyszín erre a felejthetetlen napra. A nyár esti kánikulában klímaberendezéssel, még hideg esős időben sátorfűtéssel gondoskodunk násznép komfortérzetéről.

 

hotel diamant eskuvo krem

 

A sátor panoráma ablakain át élvezhetik a gyönyörű kilátást és az érintetlen természet közelségét az éjszakán át tartó mulatság ideje alatt.

 

hotel diamant eskuvo sator

 

Az ünnepi hangulatot hófehér abroszaink, szalvétánk és székszoknyáink biztosítják. Gyümölcspálmánk és csokoládé szökőkutunk mindemellett nemcsak az ünnepet teszi emlékezetesebbé, hanem kulináris élményt nyújt.

 

hotel diamant eskuvo

 

A téli napokon tartandó mennyegző ideális helyszínei az újonnan megnyílt Duna-Korzó Éttermünk vagy az igazi angol stílusú Greenfield Pubunk. A valódi, magyaros ízek szerelmeseinek pedig a Duna-parti nádfedeles Csárdánkat vagy a történelmi hangulatot idéző Boros Pincénket ajánljuk.

 

hotel diamant eskuvo pub

 

Ízlés szerint bármilyen színbe felöltöztetjük a választott esküvő helyszínt.

 

hotel diamant eskuvo korasztalos

 

Táblaasztalos esküvő vagy akár a mai divatos exclusive körasztalos esküvőre is van lehetőség igény szerint.

Ráadásként különleges ajándékkal is kedveskedünk az ifjú párnak, nászéjszakájukat az exkluzívan berendezett nászutas lakosztályunkban tölthetik el. Amennyiben családbarát hotelünkben szállásolják el meghívott vendégeiket - ehhez ötvenöt szobával állunk rendelkezésükre -, úgy részükre másnapra ingyenes felfrissülést ajánlunk a hotel wellness részlegén.”

Önöknek már nincs más dolguk csak az esküvő részleteinek megálmodása és mi az álmukat valóra váltjuk.

Természetesen nem csupán esküvők, hanem egyéb családi vagy céges rendezvények, konferenciák teljeskörű lebonyolításával is állunk vendégeink rendelkezésére az év bármely napján.

Kérjen ajánlatot ITT!