A korábban meghirdetett cikkíró versenyek nagy sikerén felbuzdulva újabb cikkíró versenyt hirdetünk olvasóink részére. Bízunk benne, hogy ismét sokan klaviatúrát ragadtok és megosztjátok velünk élményeiteket, tapasztalataitokat, ami lehet jó vagy rossz. Többen írtátok nekünk korábban, hogy jó volt kiírni magatokból a gondolataitokat. Várjuk most is azokat a gondolatokat! Csak bátran! ;-)

 

Gondolatébresztőnek néhány téma:

(vannak témák, melyekről férfiak írását is szívesen látjuk)

Nőiség témakörben: gyermekkori élmények, a nőiség megtapasztalása, kisugárzás, női lágyság és erő, szülőktől/nagyszülőktől hozott minták, kötődés, önbecsülés, magabiztosság, miért jó nőnek lenni, női létben való kiteljesedés, női kreativitás átélése/flow stb.

Párkapcsolat témakörben: nő-férfi barátság, társkeresés, sikeres/sikertelen párválasztás, szerelem, feleséggé válás, támogató/konkuráló párkapcsolat, édes gondok, nő-férfi egyezőség/különbözőség, mi kell a nőnek és mi kell a férfinak, kommunikációs eltérések, munkamegosztás, bizalom/féltékenység, szabadság a párkapcsolatban, konfliktuskezelés a házasságban, bántalmazás, a párom/férjem családja, kilábalás a válságból, válás túlélése, magány, újrakezdés, korábbi életből hozott „batyu”, kapuzárási pánik stb.

Gyermeknevelés témakörben: gyermekvállalás örömei/nehézségei, anyává válás, kislány/kisfiú nevelése, serdülőkori viszontagságok, jól/rosszul működő mozaikcsaládok stb.

A fenti témakör bármelyikét érintő: feldolgozhatatlan események, legboldogabb pillanatok, felismerések, meggyőződések, fájdalmak meggyászolása

Verseny időtartama: 3 hónap, azaz 2014. április 01. 00.00h – 2014. június 30. 12.00h

Nyertesek kiértesítése: 2014. július 10.

 

Fontos tudnivalók:

Hogyan lehet részt venni a játékban?

  • „A női lélek” cikkíró versenyen regisztrációt követően vehetnek részt látogatóink, pályázatokat csak ők küldhetnek be. A beküldött cikk mellett ezért jelezni kell a regisztrációs nevet, mert a cikk szerzőjeként ezt a nevet jelentetjük meg. Ha szeretnétek, hogy a nevetek jelenjen meg, akkor jelezzétek azt felénk. A pályázó a cikk beküldésével automatikusan elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.

A cikk formai követelményei:

  • A cikk min. 1500 karakter hosszúságú lehet. Tartalmazzon egy figyelemfelkeltő címet és egy érdekes 8-10 szóból álló bevezetőt, ami az olvasót továbbolvasásra ösztönzi. Lehetőleg bekezdésekkel tagolt, átlátható legyen a szöveg. Képet ne csatolj hozzá, különböző jogi problémák miatt, azt mi szolgáltatjuk tiszta forrásból. (Ha van kedved egy pár soros bemutatkozót is írhatsz hozzá magadról, de ez nem kötelező.)

A cikk tartalmi követelményei:

  • A cikknek a megadott témákról kell szólniuk, műfaja azonban szabadon választott. Annak kiváltképp örülünk és díjazzuk, ha valami pluszt (tanulságot/okulást) jelent nekünk és olvasóinknak. (A cikk bújtatott reklámot nem tartalmazhat!)

Ha megírtam a cikket, hová kell küldenem?

Hol olvashatom az elfogadott cikkeket?

  • A beküldött cikk megjelenés előtt ellenőrzésen megy át, mely során a moderátor többek között megvizsgálja a cikk témáját, színvonalát valamint hogy  nem tartalmaz-e obszcén, vagy mások számára esetlegesen sértő, kellemetlen részleteket. Amennyiben a cikk megfelel a feltételeknek, úgy megfelelő színvonal esetén max. 2 napon belül felkerül cikked a MindigNő Portál Cikkíró Verseny rovatába.

Ki bírálja el a beküldött cikkeket?

A zsűri tagjai:

 

Mi lesz a pályázat díja és ki nyeri azt el?

A MindigNő Portál cikkíró verseny keretében négy nyertest is fogunk hirdetni. A szakmai díj 2 nyertesét a zsűri határozza meg, míg a közönség díjakat a két legtöbb szavazatot nyert pályázó nyeri el. (Egy cikkre egy IP címről egy szavazat adható le!)

Szakmai díjak:

I.helyezés:

a Service4You által felajánlott 2fő részére szóló 2 éjszakás félpanziós kehidakustányi Kehida Family Resort ajándékutalvány

II.helyezés:

a Jaffa Kiadó által felajánlott 15.000,- Ft értékű könyvcsomag ( Megyeri Zsuzsa Dóra: Párban szép, Kánya Kata: Darabokra tört szívek, Szendi Gábor: Párbajok nélkül, Palotás Petra: Előbb-utóbb szerelem, Rados Virág: In Flagranti)

 

Közönségdíjak:

I.helyezés:

a Service4You által felajánlott 2fő részére szóló 2 éjszakás félpanziós hévízi Hotel Palace ajándékutalvány

II.helyezés:

a Harmat Kiadó által felajánlott 10.000,- Ft értékű könyvcsomag (Kim és Krickitt Carpenter: Fogadom, Gary Chapman: 12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt, Gary Chapman: A házasság négy évszaka, Gary Chapman: A szeretet mindent legyőz)

 

Miért érdemes szavazni a cikkekre?

  • Mert szavazóink között kisorsolunk egy a Harmat Kiadó által felajánlott Gary Chapman – Catherine Palmer 4 könyvből álló regénysorozatot (10.000,- Ft értékben).

(Az oldal tulajdonosa fenntartja magának azt a jogot, hogy bármely pályázatot eltávolítson a versenyből további indoklás nélkül, különösen olyan esetekben, amikor felmerül a gyanú, hogy egy játékos a feltöltött cikkét nem saját maga készítette.)

Sok sikert kíván Mindenkinek a MindigNő Portál

A cikkíró verseny részletes játékszabályzatát ITT olvashatod el!

 

További nyereményjátékok:

nyefi home