Nem csak édes, de sós muffinokat is süthetünk. Kiadós, gyorsan elkészíthető és nagyon finom. Ezért is ajánlom jó szívvel ezt a gluténmentes töltött muffint.

toltott muffinHozzávalók (6db-hoz):

  • 3 db tojás,
  • 1 kisebb tisztított cukkini (tisztítva kb. 10 dkg),
  • 6 dkg túró vagy reszelt kemény sajt
  • 10 dkg paleo- vagy gluténmentes sütőliszt,
  • 1-1 késhegynyi oreganó és bazsalikom

 

Elkészítése: 
A hozzávalókat összedolgozzuk és fele masszából 1-1 evőkanállal szilikonos muffin formába adagoljuk. Előmelegített sütőben 175 fokon, légkeveréssel 5 percig elősütjük, majd rárakjuk a tetszőleges tölteléket. Legfinomabb házi kolbász és főtt tojás karikákkal. A töltelékre elosztva rárakjuk a maradék masszát, nedves kanállal elsimítjuk a tetejét és további 12 percig sütjük.
(A receptet beküldte Bodnár Éva.)

 

Vegyél részt Te is receptversenyünkben! RÉSZLETEK >>>>

EDDIG BEKÜLDÖTT RECEPTEK>>>

A MindigNő Receptversenyt a Hotel Abacus és a Hotel Szieszta támogatja!

abacus logo                 hotel szieszta logo